Trapidee trap

Werkwijze

Heeft u op deze site een trap uitgekozen en uw voorkeur voor houtsoort en uitvoering aangegeven? Dan ontvangt u van een van onze dealers spoedig een gespecificeerde offerte. Vervolgens kunnen zij een afspraak met u maken om de situatie bij u thuis te bekijken en de trap in te meten. Zodra de opdracht is bevestigd, gaan zij voor u aan de slag. Uw oude trap wordt verwijderd, waarbij overlast tot een minimum wordt beperkt.

Het belangrijkste kenmerk van onze werkwijze is professionaliteit. Wij weten wat we doen en dat ziet u terug in het eindresultaat van uw nieuwe, of gerenoveerde trap. Vanzelfsprekend kunnen wij de trap leveren met antislipstrips en monteren wij eveneens traphekken en muurleuningen. U krijgt dus een compleet product in de door u gewenste stijl en afwerking.

We werken met ervaren dealers en timmerlieden, die in elke situatie komen tot het beste resultaat. Tot en met het opruimen van de rotzooi: u heeft er dus geen omkijken naar. Zo kunt u gelijk genieten van uw nieuwe trap.  

 

Klanten zeggen

Familie te ter Aar

5 maart 2015

Ik wilde u alleen even laten weten dat wij echt super blij zijn met onze nieuwe trap! Hij past echt op de millimeter en ook de plaatsing was super geregeld. Echt top!  ...

Familie te Rotterdam

2 februari 2015

De bekleding op onze trap was echt aan vervanging toe. We hebben ervoor gekozen om onze trap te laten bekleden met echt houtfineer. Het is SCHITTEREND geworden. Trapidee...