Trapidee trap

Onderhoud

De traptreden worden door ons in de fabriek afgelakt met een speciale trappenlak. Dit zorgt er voor dat, bij normaal gebruik, er jaren niets aan hoeft te worden gedaan. Een heerlijk vooruitzicht!

Voor het dagelijks onderhoud gebruikt u slechts een stofdoek. Wilt u de treden met een vochtige doek reinigen? Maak dan de treden schoon met wat lauw water en een scheutje ammonia. Gebruik echter nooit allesreiniger of afwasmiddel aangezien dit een vettig laagje op het hout achter laat wat vuil aantrekt. Heeft u toch een synthetisch schoonmaakmiddel gebruikt? Dan verwijdert u het vettige laagje met water en een beetje azijn.

Twintrede 
De twintreden worden door ons in de fabriek afgelakt met een speciale trappenlak. Dit zorgt er voor dat bij normaal gebruik er jaren niets aan hoeft te worden gedaan. Mocht na langere tijd onderhoud toch nodig zijn, dan volstaat licht opschuren en nogmaals lakken voor wederom jaren plezier van uw trap.

Gelakte trappen
Naar keuze worden de trappen bij ons in de fabriek 1x behandeld met trappenlak of 2x behandeld en tussendoor geschuurd waardoor na montage 1 eindlaag voldoende is voor jarenlang onderhoudsvrij traplopen. 

Wit behandelde trappen
Standaard worden vuren trappen 1x behandeld met witte grondverf. Deze grondverf is speciaal ontwikkeld voor trappen en kan met alle watergedragen verven afgelakt worden.

 

Nieuws

Onze dealers

14 juli 2016

  Het hele traject rondom particulieren wordt behartigd door onze dealers. Zelfstandige bedrijven waar wij mee samenwerken. Hieronder de contactgegevens van onze... lees meer

Alles komt samen bij VIOS Trappen

2 december 2014

Trapidee is een onderdeel van trappenproducent Vios Trappen. In de afgelopen jaren hebben verschillende fusies ons gebracht waar we nu zijn. Een trappenfabrikant met... lees meer