Trapidee trap

Nieuwe trap

Trap in nieuwbouw huis maken of in bestaande woning?

Wilt u een nieuwe trap in een nieuwbouwwoning, of in uw bestaande woning een vaste trap laten plaatsen? Dan u kunt bij Trapidee terecht voor een nieuwe houten trap. Een trap naar zolder behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. U kunt ons uw trap op maat laten maken want Trapidee is de kortste weg naar een hardhouten trap, vurenhouten trap, een eiken, beuken of essen trap, het plaatsen van een zoldertrap, of vlizotrap. De houten trappen van Trapidee zijn gegarandeerd kwaliteitsproducten. De prijs van een vaste trap laten maken, de prijs voor het plaatsen van een vaste houten trap naar zolder, of van een vlizotrap, vindt u allemaal op deze website.

Een fraaie nieuwbouwtrap van Trapidee

Een mooie houten trap is een sieraad voor uw woning. Ons assortiment heeft een keur aan stijlvolle trappen: van elegante, klassieke trappen met gedraaide balusters, tot moderne, strakke trappen met roestvaststalen spijlen. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een tijdloze eiken, beuken of essen trap. Aan u is de keuze welke elementen en houtsoorten uw wilt laten terugkomen in uw nieuwe trap. Wij hebben hebben ook legio ideeën voor uw nieuwe trap. Kijk voor deze trapideeën onder projecten.

Ruimtegebrek? Vaste zoldertrap maken!

Heeft u ruimtegebrek in uw woning en verhuizen is geen optie? Denk dan eens na over het plaatsen van een ruimtebesparende zoldertrap. Een vaste trap naar zolder biedt enorm veel gemak en als u een dakkapel of dakraam plaatst, heeft u er weer een mooie zolderkamer bij.

Wilt u uw zolder simpelweg gebruiken als opslagplaats, dan volstaat een vlizotrap prima. Ook voor een nieuwe vlizotrap kunt u bij ons terecht.

Zelf een trap maken?

Zelf een nieuwe trap maken is wellicht alleen weggelegd voor de echte doe-het-zelver, maar Trapidee kan hier uitstekend bij helpen. Als u Trapidee uw wensen en trapideeën laat uitwerken, krijgt u een trap die helemaal past bij de stijl van uw huis. Onze vakbekwame timmerlieden werken ‘state of the art’ met de modernste machines en vervaardigen trappen van hoogwaardige kwaliteit. Trapidee meet bij u thuis de trap maten in en wij garanderen u een prachtig eindresultaat, zonder rommel en perfect afgewerkt.

Wij maken meer dan 10.000 trappen per jaar, al bijna 100 jaar lang. U kunt vertrouwen op onze deskundigheid en garantie. Met een nieuwe trap van Trapidee haalt u kwaliteit in huis waar u nog jaren plezier van heeft.

Heeft u andere vragen? Vult u dan het contactformulier in bij trappen prijslijst. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Klanten zeggen

Familie te ter Aar

5 maart 2015

Ik wilde u alleen even laten weten dat wij echt super blij zijn met onze nieuwe trap! Hij past echt op de millimeter en ook de plaatsing was super geregeld. Echt top!  ...

Familie te Rotterdam

2 februari 2015

De bekleding op onze trap was echt aan vervanging toe. We hebben ervoor gekozen om onze trap te laten bekleden met echt houtfineer. Het is SCHITTEREND geworden. Trapidee...