Trapidee trap

Nieuwe trap

Trap in nieuwbouw huis maken of in bestaande woning?

Wilt u een nieuwe trap in een nieuwbouw woning, of in uw bestaande woning een vaste trap laten plaatsen? Dan u kunt bij Trapidee terecht voor een nieuwe houten trap. Een trap naar zolder behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. U kunt ons uw trap op maat laten maken want Trapidee is de kortste weg naar een hardhouten trap, vurenhouten trap, een eiken, beuken of essen trap, het plaatsen van een zoldertrap, of vlizo trap. De houten trappen van Trapidee zijn gegarandeerd kwaliteitsproducten. De prijs van een vaste trap laten maken, de prijs voor het plaatsen van een vaste houten trap naar zolder, of van een vlizotrap, vindt u allemaal op deze website.


Wilt u een trap in een nieuwbouw woning laten maken,  kijk dan onder trappen prijslijst. Kies de trap die past bij uw woning en vervolgens ziet u in een oogopslag de prijs voor een houten trap. Verder ziet u ook wat de kosten zijn voor het plaatsen van een nieuwe trap. Kiest u voor een andere houtsoort of uitvoering, dan kunt u hiervoor een vrijblijvende offerte aanvragen. Laat ons uw trap bouwen en wij zorgen voor een mooie trap op maat waar u jaren plezier van heeft.

 

Een fraaie nieuwbouw trap van Trapidee.

Een mooie houten trap is een sieraad voor uw woning. Ons assortiment heeft een keur aan stijlvolle trappen: van elegante, klassieke trappen met gedraaide balusters, tot moderne, strakke trappen met roestvast stalen spijlen. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een tijdloze eiken, beuken of essen trap. Kortom: er is altijd een trap die bij uw inrichting past. De kosten van een nieuwe trap vallen reuze mee. Vanzelfsprekend kunt u kiezen uit diverse houtsoorten en verschillende kleuren voor de traponderdelen. De trap kan met traphekken en leuningen worden geleverd en gemonteerd. Wij hebben legio trap ideeën. Kijk voor trap ideeën onder projecten.


Ruimtegebrek? Vaste zoldertrap maken!

Heeft u ruimtegebrek in uw woning en verhuizen is geen optie? Denk dan eens na over het plaatsen van een ruimtbesparende (zolder)trap. Veel mensen die kiezen voor een zoldertrap op maat, prefereren een open trap. Een vaste trap naar zolder biedt enorm veel gemak en als u een dakkapel of dakraam plaatst, heeft u er weer een mooie zolderkamer bij. Laat ons uw trap naar de zolder maken en ervaar de luxe van meer ruimte in huis.
Wilt u weten wat de kosten zijn voor het fabriceren van een vaste trap naar de zolder? Dan verwijzen wij u naar trappen prijslijst, u treft daar eveneens de prijzen aan voor het plaatsen van een vaste trap naar zolder. U zult zien dat onze prijs voor een vaste houten zoldertrap niet hoog is en voor het plaatsen ervan berekenen wij een nette prijs. 
Wilt u uw zolder echter gebruiken als opslagplaats, dan volstaat een vlizotrap prima. Ook voor vlizo trappen kunt u bij ons terecht. Kijk voor de prijs van een vlieringtrap eveneens bij trappen prijslijst.

 

Zelf een trap maken?

Misschien weggelegd voor de echte doe-het-zelver, maar doe uzelf een groot plezier. Laat Trapidee uw wensen en trapideeën uitwerken, zo krijgt u toch een trap die volledig in uw woonstijl wordt gemaakt. Een houten trap geeft uw hal meer allure, een open trap in een kleine ruimte geeft een ruimtelijk effect en een houten zoldertrap biedt u absoluut veel gemak. De prijzen voor mooie vaste houten trappen vindt u op deze website.

Onze vakbekwame timmerlieden werken ‘state of the art’ met de modernste machines en vervaardigen trappen van hoogwaardige kwaliteit. Trapidee meet bij u thuis de trap maten in en wij garanderen u een prachtig eindresultaat, zonder rommel en perfect afgewerkt.
Wij leveren trappen in diverse uitvoeringen en diverse stijlen. Of het nu gaat om een houten trap, een vaste trap, een zolder trap, of vlizo trap; wij bieden u een uitstekende oplossing met een fraaie nieuwe trap als resultaat. Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw, en voor zowel particulieren als voor (aannemings)bedrijven.
Wij maken meer dan 10.000 trappen per jaar, al bijna 100 jaar lang. U kunt vertrouwen op onze deskundigheid en garantie. Met een trap van Trapidee haalt u kwaliteit in huis waar u nog jaren plezier van heeft.


Prijs vaste trap weten en trap berekenen?

Bent u benieuwd naar onze trap prijzen? Een trap berekenen gaat makkelijk en snel via deze website. Kijk onder trappen prijslijst en klik de trap aan die het beste bij uw woning past. Alle kosten zijn overzichtelijk in beeld gebracht. Zo vindt u snel de prijs voor een zoldertrap, de prijs voor trappen van  hout en de kosten voor het plaatsen van een nieuwe trap.
U kunt ook ons 3 stappen plan invullen voor een offerte op maat. Vul de gegevens in en u ontvangt een gespecificeerde offerte voor uw nieuwe houten trap.
Wilt u echter meer informatie, vult u dan het contactformulier in bij trappen prijslijst. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Trapidee is gevestigd te Driebruggen en een initiatief van de grootste trappenfabriek van Nederland, Vios Trappen. Trapidee is een zustermaatschappij van Agterhof Trappen, Tenten Trappen en Van Cromvoirt Trappen.

 

Wilt u meer informatie over een nieuwe trap? Bekijk ook onze pagina's over:

Wat kost een trap?
Hardhouten trap
Nieuwe trap kopen
Houten trap op maat
Exclusieve trappen
Trap kopen
Trappenmakerij
Prijs nieuwe trap
Kosten trap plaatsen
Hardhouten trappen prijzen
Prijs houten trap
Spiraaltrappen
Draaitrappen prijzen
Wenteltrap prijzen
Houten trappen prijs
Trap op maat prijs
Trappen op maat gemaakt
Houten trap prijzen

 

 

Klanten zeggen

Familie de Graaf, Woerden

27 juni 2013

Wow wat een mooi resultaat! En dat in 1 dag. We waren echt verbaasd hoe handig de mannen van Trapidee onze trap aanpakten.  

Mevrouw van Essen, Rotterdam

16 mei 2013

De bekleding op onze trap was echt aan vervanging toe. We hebben ervoor gekozen om onze trap te laten bekleden met echt houtfineer. Het is SCHITTEREND geworden. Trapidee...
Neem contact op met Trapidee

Informatie


Ik wil meer weten over


* verplichte velden
Of bel 0348-505205